martes, 1 de mayo de 2012

Article que he publicat juntament amb en Xavier Urios a la Revista Catalana de Dret Públic sobre el Cos d'Advocacia de la Generalitat

A l'edició electrònica de la Revista Catalana de Dret Públic he publicat, juntament amb en Xavier Urios, un article sobre el Cos d'Advocacia de la Generalitat.

Aquest article és la primera aproximació doctrinal que s'efectua en relació al Cos d'Advocacia de la Generalitat, i ofereix una visió històrica i també actual d'aquest cos funcionarial, alhora que efectua un seguit de reflexions sobre diversos aspectes d'interès en relació al mateix, com ara les notes característiques comunes als cossos de representació i defensa jurídica de les administracions autonòmiques, la posició de l'advocat públic en relació amb la institució a la que defensa i representa, l'externalització de serveis jurídics o la signatura de convenis d'assistència jurídica d'ens públics vinculats.

Aquí teniu un enllaç a aquest article de la Revista Catalana de Dret Públic, i també un enllaç al sumari de la revista.Que el disfruteu!


Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 Espanya de Creative Commons

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

Enlaces a esta entrada:

Crear un enlace

<< Página principal