domingo, 22 de febrero de 2009

Gairebé dos anys després de la meva darrera entrada en aquest bloc, m'he decidit a reactivar-lo. Durant aquest temps han passat moltes coses. La més rellevant, segur, la que va provocar que deixés d'actualitzar el bloc, l'accident d'en Guillem el 19 de maig de 2007, que sortosament va quedar en un ensurt (un ensurt ben gran, però un ensurt a fi de comptes...una petita cicatriu i una batalla per explicar, però que desitgem no tornar a viure).
En aquests dos anys tot això dels blocs i les xarxes socials ha avançat a velocitats gairebé estratosfèriques. Productes que fa un temps no eren més que experiments, ara són d'ús cotidiani de mil·lions de persones. El MySpace, el facebook o el linkedin formen, hores d'ara, el principal front comunicatiu de molta gent, especialment de molts joves, però també d'altres generacions que han seguit amb força aquestes noves tendències, amb el desig de no quedar fora d'òrbita i de que la coneguda com fractura digital generacional no els deixi al bàndol dels desconnectats.
D'altres eines (Sclipo, Delicious i similars, o el més recent Netvibes), són el present del que tothom avui en dia ja coneix com la web 2.0.
I per seguir la constant i accelerada evolució d'aquesta web 2.0, què fariem sense eines com Google Reader?
Total, que en aquests dos anys han passat moltes coses, a tots nivells, i l'evolució de la xarxa ha estat exponencial amb un grau màxim.
Per tot això, i potser perquè ara, ni que sigui durant uns dies, sembla que he de tenir més temps del que he tingut darrerament, em decideixo a reobrir aquest bloc. Per quant de temps? Això només el temps ho dirà...

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 Espanya de Creative Commons

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio